Ik zet me in voor Mentelity Foundation!!

En dat kan ik niet alleen!
Ik zoek zoveel mogelijk mensen die mij willen sponsoren, zaterdag 28 juni ga ik op een SUP board peddelen voor een goed doel!

“Vorig jaar was de eerste editie van het Mentelity Sup Evenement een groot succes! Ruim 60 deelnemers stonden al peddelend op een SUP board op de Loosdrechtse Plassen. Er is een mooi bedrag van € 7.000,- ingezameld door de deelnemers, maar dat willen we dit jaar natuurlijk overtreffen en een bedrag van minimaal € 15.000,- ophalen!”

 Allereerst even kort over de Mentelity Foundation:
“De Mentelity Foundation is een initiatief van pro-snowboarder Bibian Mentel en heeft als doel kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke beperking volop aan het sporten te krijgen. En niet zomaar sporten maar extreme boardsports.
Leven met een beperking is niet niks. Juist daarom is het ontzettend belangrijk om te blijven kijken naar wat er wel kan, ondanks de beperking waarmee men te maken heeft. Daarom organiseert de Mentelity Foundation sportieve activiteiten waarbij de lat hoog ligt en die daardoor een hoge bijdrage leveren aan de mentale en fysieke ontwikkeling van mensen met een lichamelijke beperking.”

Ook ik weet gelukkig dat je met een lichamelijke beperking prima kan sporten, en wil me daarom ook inzetten voor deze actie!

Natuurlijk wil ik hiermee zoveel mogelijk sponsors vinden, om deze stichting te ondersteunen.
Via deze link kom je op mijn pagina uit, en kan je een donatie doen!
Klik op de knop ‘Support mij’, en je kan een gewenst bedrag doneren.
Elk bedrag is welkom, en gaat zonder tussenkomsten direct naar de stichting!

€200,- is mijn target, maar zeker niet de limiet! Daar moeten we toch zeker wel overheen kunnen komen?

Voor meer informatie over de Mentelity Foundation, kijk op www.mentelityfoundation.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *