2013, Wat een jaar!!

2013.. Dat is voor mij nogal een ‘life-changing’ jaar geweest!
Ondanks dat ik flinke tegenslagen heb gehad, zijn er gelukkig ook goeie dingen aan 2013!

Alles heeft me veel sterker gemaakt, en ik heb er heel veel van geleerd… Ook veel van mezelf ondekt, wat ik niet had verwacht.

Wat je met doorzettingsvermogen allemaal kan bereiken!

Het is nu 1-1-2014, bijna 7 maanden na het ongeluk, en ik werk weer 40 uur per week, heb  al meerdere malen op de ski’s gestaan, ben weer bezig met fitness, en kan me dus prima redden! Wie had dat een half jaar geleden durven zeggen!!!

Via deze weg wil ik dan ook iedereen heel erg bedanken voor alle steun; kaartjes, berichten, bloemen, pakketjes, tips, goede gesprekken… Dat heeft me zeker geholpen om door de zware tijd heen te komen, en te belanden waar ik nu ben.

Gelukkig zijn er nog genoeg dingen om naar toe te werken, dus ik ben nog lang niet klaar!
Geen uitdaging is te groot nu, en er is genoeg drive om die voor 100% aan te gaan!

Iedereen een fantastisch 2014 toegewenst, en tot blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *