En we stappen lekker door!

Even een korte update over de huidige voortgang!

Het revalideren gaat al erg goed, we oefenen nu vooral het lopen zonder krukken! En dan niet alleen vooruit, maar ook achteruit en zijwaarts! Ook allerlei obstakel parcourtjes, dus om pylonnen slalommen, op en af stapjes en onstabiele ondergronden!

Met het mooie weer word ik ook naar buiten gelaten, en daar hebben ze in Doorn een mooie stukje met verschillende ondergronden. helling op, helling af, door grind, en nog meer van die dingen waar je normaal niet bij stilstaat!
Vooral het helling af lopen is wel even pittig in het begin, maar dat gaat ook steeds beter!

Thuis moet ik nog wel even met krukken blijven lopen, maar dat gaat waarschijnlijk niet lang meer duren. Ook de prothese kan ik steeds langer en langer dragen, momenteel staat het ‘record’ op 12,5 uur. šŸ˜‰

Ook ben ik weer begonnen met werken, en dat bevalt goed! Ik ben begonnen met 2x 4 uur in de week, en dat gaan we langzaam weer uitbreiden.

En ik ben ook weer een stuk mobieler geworden! Ik kan nu weer met een automaat rondrijden, en kan weer lekker gaan waar ik wil!

Volgende week meer, want dan sta ik ingepland voor CAREN! Ik ben erg benieuwd hoe dat gaat!

Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *